Ochrana osobních údajů

Jako provozovatel internetového obchodu je společnost CLARTON, EDIT, MUSIC VARS CORPORATION, s.r.o. registrovaným správcem osobních údajů. Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Vážený zákazníku, společnost CLARTON, EDIT, MUSIC VARS CORPORATION, s.r.o. Vaše osobní údaje, uložené v tomto uživatelském účtu, uchovává pouze a výhradně k účelu budoucí objednávky v tomto e-shopu, a to výhradně dle Vašeho rozhodnutí. K žádnému jinému účelu společnost Vaše osobní údaje neuchovává, nezpracovává a neposkytuje žádnému třetímu subjektu.

Vyberete-li si u nás zboží, rádi vám jej doručíme, a proto potřebujeme znát vaše kontaktní údaje (jméno, adresu, e-mail, telefon a příp. IČ, DIČ) pro snadnější komunikaci. Garantujeme, že vaše osobní údaje jsou chráněny proti zneužití, neposkytneme je třetí osobě (kromě zprostředkovatelů dodání zboží) a slouží výhradně a pouze pro úspěšné vyřízení vaší objednávky a poté nebudou dále nijak zpracovávány.

Osobní údaje budou zpracovány automaticky v elektronické podobě.

S vaším souhlasem si v naší databázi uchováme na vás spojení pro případnou realizaci další objednávky či pro zasílání obchodních sdělení (příp. informace o novinkách, akcích atp.). Pokud o tuto službu nemáte zájem, prosím kontaktujte nás a vaše údaje budou odstraněny.

Potvrzením objednávky na našem e-shopu a souhlasem s obchodními podmínkami vám děkujeme za projevenou důvěru a souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.

Copyright 2015-2019, CLARTON, EDIT, MUSIC VARS CORPORATION, s.r.o., Česká republika, tel.: +420 731 571 804.